Cafenea pentru Parinti

La PlayHut aveți posibilitatea de a vă bucura de un moment doar pentru voi, alături de o cafea de specialitate. In acest timp ce copii se pot juca în apropiere, într-un mediu sigur. 

Cafenea specialitate

Știm cât este de important, ca părinte, să găsești în același loc răspunsuri pentru diferite probleme ale vieții. Știm cât de util este să ai câteva minute în care să poți răspunde la telefon fără întrerupere în timp ce copilul se joacă.

Am gândit PlayHut, ca un loc plăcut, unde părintii pot respira câteva minute la o cafea de specialitate sau un ceai organic. Sau pot citi o carte așezați comod pe un puf. Da, avem și cărți de parenting pentru adulți 🙂 Unii părinți profită de timpul în care copiii explorează jocurile și lucrează, unii chiar pentru perioade mai lungi 🙂

Pe lângă cafeaua de specialitate, avem și plăcinte delicioase, tarte, biscuiți, cornulețe cu magiun, sărățele, sandwich-uri, unele produse fiind fără zahăr.

Vă oferim freshuri proaspete sau sucuri naturale de fructe, realizate de producători români. Sucurile, de calitate, sunt obținute prin presarea fructelor și pasteurizare la temperatura joasă, păstrând astfel vitaminele fructelor și savoarea acestora.

De asemenea, vă punem la dispoziție iaurt și lapte eco pentru copii, ambalate corespunzător, în borcănele de sticlă.​

Pentru mai multe detalii, poți consulta meniul nostru.