Măsuri protecție Covid19 – pentru un spațiu curat și dezinfectat

În contextul pandemiei SarsCov2 am luat o serie de măsuri pentru a preveni infecția cu acest nou virus. Ne dorim ca atunci când sunteţi aici să vă simțiți în siguranță și să vă puteți relaxa, știind că vă aflați într-un spațiu curat și dezinfectat.

Începând din octombrie 2020 preferam accesul în interiorul locului de joacă doar grupurilor care se cunosc, pentru a limita expunerea la persoane străine. Putem primi maxim 5 copii la joacă în acelaşi timp. În interior masca este obligatorie pentru adulți și copiii peste 5 ani. Recomandăm ca masca să fie purtată și pe terasă. spatiu-curat-dezinfectat

După fiecare grup care sta în interior vom avea o pauză jumătate de oră pentru a putea igieniza spațiul. În acest timp vom aerisi toate camerele, vom șterge mesele și jocurile fixe, vom înlocui jucăriile cu altele curate și vom dezinfecta podeaua. Astfel, următorul grup va intra într-un spațiu curat și dezinfectat.

Atât pe terasă cât și în interior găsiți dezinfectant pe bază de alcool. În interior, pe una din mesele înalte din zona holului, am amenajat o "stație de dezinfectare". De aici puteți folosi șervețelele dezinfectate, șervețelele uscate sau sprayul pe baza de alcool. La intrarea în clădire există un covoraș cu dezinfectant, pentru a menține cât mai curată și zona holului. În hol adulții își vor pune cipici peste încălțămintea de exterior, iar copiii se pot descălța.

Suprafețele atinse în mod constant, cum sunt clanțele, poarta de siguranță, zona băii sau POS-ul sunt dezinfectate în mod constant pe parcursul zilei. Aceleași reguli de igienizare vor fi aplicate și după fiecare petrecere sau atelier.

Am separat mesele în așa fel încât să fie un spațiu suficient între ele, fiind practic câte o masă în fiecare cameră. Mesele din zona barului nu vor fi folosite cât timp există regulile de distanțare fizică.

La finalul programului vom folosi lampa germicidă cu UV pentru a dezinfecta întreg spațiul.

Facem aceste lucruri pentru că pentru noi, la Playhut, este curățenia și siguranța clienților și angajaților noştri sunt deosebit de importante.