Loc de joacă pentru copii

La Playhut, avem un loc de joacă pentru copii organizat pe grupe de vârstă, astfel încât să putem să oferim copiilor jocuri adaptate nevoilor și cunoștințelor acestora.

Loc de joacă interior

Una dintre zone îi așteaptă pe cei mici cu o structură etajată, unde la parter micuții vor fi captați cu ajutorul jocurilor de rol, bucătărie și magazin, stimulând astfel motricitatea grosieră. Locul de joacă pentru copii mai mari include construcții din magneți, mașinuțe de jucărie, activități creative, role play, mașinuțe de condus, placa de echilibru, jocuri de logica și atenție etc.

Vă așteptăm și cu o loc de joacă creat special pentru bebeluși, delimitată perfect de locul de joacă al copiilor mai mari. Locul de joacă pentru bebeluși funcționează ca un areal de învățare prin joacă, deoarece pereții delimitatori conțin activități diverse, iar unele dintre acestea au activități pe ambele fețe, lucru care permite accesul la joacă, dinspre exteriorul zonei, chiar și copiilor mai mari. Pentru bebeluși vă punem la dispoziție și cărți senzoriale realizate în mod profesional de o mamă antreprenor.

Micii exploratori pot exersa urcatul treptelor și mersul pe o zonă denivelată în siguranță, având o bară senzorială ca sprijin.

De asemenea, avem un loc pentru citit, cu cărți pentru copii dar și pentru adulți, pentru că și această activitate este una care nu doar relaxează, ci și ajută la petrecerea timpului într-un mod plăcut.