Metode de plată

Metode de plată disponibile pe siteul www.playhut.ro:

Online cu card bancar prin EuPlătesc (Visa/Maestro/Mastercard), https://www.euplatesc.ro.

EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.
Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluții antifraudă avansată care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA și „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.
EuPlătesc.ro vă oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Dacă ați ales metoda de plată „Card credit/debit” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți EuPlatesc.
Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Mastercard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3-D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului www.playhut.ro sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Mastercard.
În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau Mastercard, după caz.
Sistemul „3-D Secure” permite plata online cu următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau Mastercard.
Important: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision suplimentar! 

Virament bancar :

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după confirmarea plătii (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.
Va rugăm să ne trimiteți confirmarea plătii pe adresa de email: contact@playhut.ro
Datele necesare pentru efectuarea plătii prin transfer bancar sunt:

SC PLAYHUT SRL
CUI: 41661522
Nr. Reg.Com.: J40/12475/2019
Sediul social: Str Radu Popescu nr 17, bloc 24A, sc 1, et 5, ap 20, București
Banca: Transilvania
Cont IBAN: RO04BTRLRONCRT0516789201
Important: Pentru plățile prin virament nu este perceput nici un comision suplimentar.

close

5% reducere!

Înscrie-te la newsletterul nostru lunar pentru a primi reducerea. Rămâi la curent cu cele mai noi oferte și articole publicate!

Discountul de 5% nu se aplică la produsele aflate deja la reducere și nu poate fi cumulat cu alte cupoane de reducere.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.