Petreceri copii sau părinți

Dacă vă doriți să serbați ziua de naștere, onomastica sau o simplă ieșire într-un cadru prietenos și călduros, vă stăm la dispoziție cu serviciul de găzduire a petrecerilor aniversare. Deși credeam că vom organiza doar petreceri pentru zile de naștere ale copiilor, am găzduit cu mare drag și petreceri aniversare pentru părinți. La fel ca și la petrecerile copiilor, cei mari au socializat, în timp ce copiii s-au distrat la rândul lor.

Decor Petrecere copii

Petreceri pentru copii

În cadrul unei petreceri pentru copii sau adulți, vă punem la dispoziție întreg spațiul Playhut timp de 4 ore și avem mai multe opțiuni de meniu, cu sucuri naturale și apă incluse. La cerere, putem oferi și tortul sau activități distractive (ateliere creative, teatru de păpuși, spectacol cu baloane, experimente distractive, treasure hunt sau animator) în cadrul pachetului, pentru ca voi să scăpați de grija organizării 🙂

În perioada verii, în funcție de vremea din ziua petrecerii, oferim atât interiorul, cât și terasa Playhut în cadrul evenimentului vostru. Decorațiunile vesele cu care ornam exteriorul și interiorul vor completa atmosfera festiva a petrecerii.

Pentru evenimente precum: petreceri aniversare, zile onomastice, lansări de carte, etc., vă rugăm să ne contactați pentru a verifica disponibilitatea calendaristică.