Playhut

Playhut este o idee ce a luat naștere din dorința noastră de a oferi părinților o alternativă de socializare și de petrecere a timpului liber, avându-i pe cei mici alături. Diferiți de alte tipuri de servicii pentru copii, noi ne axăm de asemenea și pe nevoile părinților. În plus, ne dorim ca spre deosebire de alte spații de joacă, de la noi să rămâneți cu experiențe memorabile, pentru că, nu-i așa, nu ne vom aminti zilele, ci ne vom aminti cum ne-am simțit.

Ideea Playhut are la baza plăcerea familiei noastre de a petrece timpul împreună. Suntem o familie plină de viață, cu doi copii sub șapte ani, o familie căreia îi place să călătorească și să se distreze. Dincolo de aceste lucruri, noi am înțeles că ideea de învățare prin joacă este cea care ar trebui să stea la baza dezvoltării cognitive a copilului.

Din acest motiv punem foarte mare accent pe jocul liber, pe jocul în mediul exterior, astfel încât copiii să se poată simți liberi să experimenteze lumea exterioară. Noi credem în dezvoltare cognitivă și motrică mult mai rapidă atunci când jocul este prezent în viața copiilor.

În plus, pentru că suntem o familie căreia îi place să socializeze, considerăm că acest aspect nu trebuie să lipsească din viața niciunui copil. Socializarea stă la baza dezvoltării unor comportamente bune și în definitivarea unor idei și concepții de viață care îi vor forma celui mic un caracter puternic.

Ne dorim ca în spațiul nostru părinții să se poată relaxa, în vreme ce copiii se joacă liniștiți alături de ei. Când ești un părinte implicat, oboseala începe să îți dea târcoale. Rutina de asemenea. Noi am vrea să fim o soluție potrivită, care să îndemne la petrecerea unui timp de calitate, care să placă atât celor mici, cât și celor mari.

Noi suntem Playhut și ne dorim să fim o desfătare, o bucurie și un spațiu primitor pentru întreaga familie. Vă așteptăm cu nerăbdare în locația noastră și vă invităm cu drag la joacă!