Politica de confidentialitate

Conform Legislației în vigoare, Legea nr 677/2001 cu referire la protecția persoanelor în raport cu prelucrarea datelor personale, compania noastră se obligă să respecte în stricte condiții de siguranță, datele personale furnizate de utilizatori.

S.C. PLAY HUT S.R.L., având calitatea de administrator, proprietar și autor al website-ului www.playhut.ro, se angajează să respecte siguranța folosirii datelor cu caracter personal ale utilizatorilor website-ului în chestiune și să respecte caracterul privat al acestor date.

Conform dispozițiilor Regulamentului UE 679/2016 cu privire la protecția datelor cu caracter personal ce abrogă/anulează Legea nr. 677/2001 privitoare la protecția persoanelor în ceea ce privește prelucrarea datelor lor personale și libera lor circulație, S.C. PLAY HUT S.R.L. se obligă să folosească în condiții sigure și doar pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate de utilizatorii website-ului www.playhut.ro.

S.C. PLAY HUT S.R.L. garantează că datele personale furnizate prin intermediul site-ului nostru, vor rămâne confidențiale, conform dispozițiilor Regulamentului UE 679/2016 privitor la protecția datelor personale. Citind acest document, veți reuși să cunoașteți care sunt drepturile ce vă revin conform legilor în vigoare. Aceste drepturi, conform cu dispozițiile Regulamentului UE 679/2016 pentru persoanele înregistrate, la care facem referire, sunt:

  • Dreptul de opoziție

  • Dreptul de a se adresa justiției

  • Dreptul la informare

  • Dreptul de acces la datele cu caracter personal

  • Dreptul de a interveni asupra datelor de caracter personal

  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Politica de confidențialitate promovată de playhut.ro explică în ce mod utilizăm noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau trimiterii unui mesaj.

Date cu caracter personal: orice informații despre o persoană ce poate contribui mai mult sau mai puțin la identificarea acesteia. Aceste informații pot fi caracteristici fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale, dar și informații ce pot identifica persoana în mod precis, precum CNP-ul persoanei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal: reprezintă orice tip de operațiune sau set de operațiuni ce se face automat sau neautomat asupra datelor cu caracter personal. Operațiunile posibile pot fi: colectarea, organizarea, înregistrarea, stocarea, extragerea, adaptarea / modificarea, consultarea, alăturarea / combinarea, utilizarea, ștergerea, blocarea, distrugerea, etc.

Stocarea: păstrarea datelor cu caracter personal pe orice fel de suport.

Operator: persoanele fizice sau juridice de natură privată sau publică, incluzând chiar și autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale instituțiilor, ce pot stabili scopul și modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Ce date colectam

  • Nume, prenume

  • Email

Aceste informații pot fi șterse oricând printr-o cerere trimisa pe adresa de email contact@playhut.ro