Politica de retur

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.
Pentru realizarea returului este necesară prezentarea bonului fiscal sau a facturii pe care să fie înscris produsul care se dorește a fi returnat. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresă de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, și semnarea dispoziției de plată, în cazul returului de bani în numerar.
Dacă produsele pe care le-ați cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiți că nu sunt potrivite scopului pentru care le-ați achiziționat Playhut vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.
Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite). Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră.
Playhut își rezervă dreptul de a analiza și decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare în parte.
Aveți posibilitatea de a returna un produs:
Efectuați un retur online:
 •   În cazul în care doriți să returnați produsul și să primiți contravaloarea acestuia, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea pe adresa de email contact@playhut.ro împreună cu următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă. Contravaloarea transportului nu se rambursează, acesta este costul unui serviciu realizat de o parte terță (o firmă de curierat). Dacă doriți să realizam noi preluarea coletului retur de la dvs, prin intermediul curierului cu care avem contract, vă rugăm să ne solicitați acest lucru în scris, contravaloarea transportului va fi scăzută din valoarea produselor ce vă vor fi rambursate.
 •   În cazul în care doriți să schimbați produsul cu altul sau pentru probleme legate de garanție, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea pe adresa de email contact@playhut.ro împreună cu următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, număr de telefon.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul curierului desemnat de către Playhut SRL sau prin intermediul unui curier ales de dvs.
 *Banii se virează în contul clientului în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Cele 14 zile se calculează din momentul procesării returului.
Nu acceptăm colete returnate prin poștă română sau colete cu plata la destinatar.
close

5% reducere!

Înscrie-te la newsletterul nostru lunar pentru a primi reducerea. Rămâi la curent cu cele mai noi oferte și articole publicate!

Discountul de 5% nu se aplică la produsele aflate deja la reducere și nu poate fi cumulat cu alte cupoane de reducere.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.