Terasă cu loc de joacă

terasă loc de joacă

După redeschiderea post-Covid, pentru a ne putea bucura de vară și de cât mai mult timp în aer liber, am inaugurat o terasă cu loc de joacă. Aici cei mici găsesc diverse cu activități senzoriale (joaca cu apă și nisip) sau de motricitate grosiera: tobogan, balansoar, bârne de echilibru. Iar părintii au la dispoziție câteva canapele comode, așezate la umbră, de unde îi pot urmări pe copii la joacă.

Păstrăm aceleași servicii și produse de calitate, cu care v-am obișnuit. În plus, am adăugat în meniu câteva bunătăți de sezon: ice coffee și ice tea.

Pentru că misiunea Playhut este să ofere părinților un loc de relaxare, încercăm ne adaptăm la situația actuală. Așa că am adăugat un serviciu nou: în timpul săptămânii puteți avea toată terasa cu loc de joacă Playhut, doar pentru voi! Cum funcționează? Rezervați un interval fie trimițând un mesaj folosind formularul de contact, fie ne contactați telefonic la 0770 183 668. Înainte să veniți, noi vom dezinfecta toate suprafețele și jucăriile din exterior, precum și baia sau zonele atinse frecvent (POS, clanțe). În intervalul vostru nu va intra nimeni în curte sau cafenea, în afara de grupul sau familia care a rezervat și personalul Playhut. Durata rezervării exclusive este de 2 ore, pentru o consumație minimă de 250 lei. Aceasta valoare include taxa de intrare pentru copii și consumația de la cafenea, nu și produsele din magazin.